17-09-2020

Nog maar één woning beschikbaar

Modern wooncomfort op een centrale locatie: het blijkt een populaire combinatie te zijn. Van de acht luxe patiowoningen die gebouwd worden bij de voormalige Boschwegse kerk, is nog maar één woning beschikbaar.

De acht patiowoningen in Den Rozenkrans zijn van alle gemakken voorzien. Van een stallingsgarage tot een duurzame installatie voor de energievoorziening: de woningen zijn duurzaam zonder dat daarbij is ingeleverd op het comfort.

Laatste kans

Is het uw droom om op een plek te wonen waar alles binnen handbereik ligt? Of hebt u altijd al willen wonen in een gloednieuwe, duurzame woning op een plek met een lange geschiedenis? Dan is dit dé kans. Op dit moment is er nog één patiowoning over. Wil jij één van de bewoners worden van Den Rozenkrans? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Over de patiowoningen in Den Rozenkrans

De patiowoningen van Den Rozenkrans zijn ideaal voor bewoners die liever minder vaak de trap nemen. Toch kunnen zeven van de acht patiowoningen uitgebreid worden met een extra etage. De begane grond biedt ruimte om te wonen, koken en slapen. Indien gewenst bevindt alles zich dus op dezelfde etage. Bewoners die voor een extra etage kiezen, hebben meer keuzevrijheid als het aankomt op de indeling van hun woning. Naast de tuin bij de patiowoningen is er ook rondom de huizen voldoende aandacht voor groen.

Meer weten over Den Rozenkrans?

In Den Rozenkrans komen het verleden, heden en toekomst samen. De patiowoningen worden gebouwd naast de kerk, die zijn authentieke karakter behoudt. U zult zich dus snel thuis voelen in één van de eigentijds patiowoningen.

Ik wil meer informatie over de laatste patiowoning van Den Rozenkrans >>