Verkocht

Patiowoning 4

Moderne architectuur en duurzame materialen

Patiowoning A

Verkocht

Kenmerken

Type woning Patiowoning 4
Vraagprijs Verkocht
Beschikbaarheid status 0 beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Patiowoning 4

Een combinatie van een unieke locatie en modern wooncomfort: bij de ontwikkeling van deze patiowoning is aan alles gedacht. In Den Rozenkrans worden verschillende soorten patiowoningen gebouwd. Misschien wordt dit wel uw nieuwe woning!

Standaard wordt woning 4 gebouwd met de keuken, woonkamer en een toilet op de begane grond. Ook een slaapkamer en badkamer zijn op de begane grond te vinden in deze bungalow. Op de eerste verdieping  bevinden zich nog eens twee slaapkamers en een inloopkast. Ook is er de mogelijkheid om de badkamer op de eerste verdieping te plaatsen.

Woning 4

In Den Rozenkrans worden twee van de acht patiowoningen voorzien van een extra verdieping. Bij één woning is er geen mogelijkheid voor een extra verdieping, bij vijf andere woningen is een extra verdieping optioneel. Ook bij deze patiowoning is een eerste verdieping mogelijk.

Patiowoningen

Deze woning is één van de acht patiowoningen die in Den Rozenkrans gebouwd zal worden. De patiowoning zal van alle moderne gemakken voorzien zijn. De woonkamer met aangrenzende keuken zullen garant staan voor jaren woonplezier.

Aan privacy is in Den Rozenkrans geen gebrek: deze eengezinswoningen zijn namelijk gelegen aan een open binnentuin. De combinatie van licht, ruimte en buitenleven maakt het in een woning van Den Rozenkrans fijn wonen.

  • Begane grond: Op de begane grond van deze woning bevinden zich de entree, woonkamer, keuken, een slaapkamer en de badkamer.  
  • Eerste verdieping: Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, een inloopkast en een badkamer te realiseren.

Wonen in Den Rozenkrans

Deze woning is met veel zorg vormgegeven door Woudstra Architechten. Daarbij zijn ze uitgegaan van de bestaande situatie. Beeldbepalende kenmerken zoals de kerk worden dan ook zo veel mogelijk behouden. In de voormalige pastorietuin komen de patiowoningen, die voorzien zijn van alle moderne gemakken. Bij het ontwerp van de patiowoningen is rekening gehouden met de stijl en historie van de kerk. Het gehele plan wordt ruim opgezet, zodat u altijd een gevoel van vrijheid ervaart in uw nieuwe woning.

Wonen in Den Rozenkrans

De patiowoningen in Den Rozenkrans worden gebouwd op een unieke, historische locatie. De woningen krijgen een moderne uitstraling. Met voldoende parkeerplaatsen onder de woning en zonnepanelen op het dak zijn deze woningen van alle comfort voorzien en ook nog eens duurzaam.

  • Parkeergarage: In Den Rozenkrans wordt een half verdiepte stallingsgarage gebouwd, die parkeergelegenheid biedt aan alle bewoners van Den Rozenkrans.
  • Duurzame energie: Op het dak van de voormalige Boschwegse kerk worden zonnepanelen geplaatst, die de patiowoningen grotendeels van energie kunnen voorzien. Ook komt er een collectieve warmtepompinstallatie in het plan.

Bekijk de woning in 360°

NVM Makelaar
Meierijstad Makelaardij
Bel 073-5442100

Jochem Kroon
NVM Makelaar 
Meierijstad Makelaardij
073-5442100
info@demakelaarvanhier.nl