Verkocht

Patiowoning 1 & 8

Moderne architectuur en duurzame materialen

Patiowoning 1-8 A

Verkocht

Kenmerken

Type woning Patiowoning 1-8
Vraagprijs Verkocht
Beschikbaarheid status 0 beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Zoekt u een woning op een plek waar aandacht is voor het verleden, terwijl de woning zelf van alle moderne gemakken is voorzien? Dan is de één van deze patiowoningen de perfecte plek voor u.

In deze zeer praktisch ingedeelde bungalow is voorzien van alle gemakken die een nieuwbouwwoning te bieden heeft.

Woning 1 en 8

In Den Rozenkrans worden twee van de acht patiowoningen voorzien van een extra verdieping. Bij één woning is er geen mogelijkheid voor een extra verdieping, bij vijf andere woningen is een extra verdieping optioneel. Patiowoningen 1 en 8 betreft de huizen die standaard worden voorzien van een extra verdieping.

Patiowoningen

In Den Rozenkrans worden acht patiowoningen gerealiseerd. Deze patiowoningen heeft een ruimte leefkeuken op de begane grond en twee slaapkamers en een ruime badkamer op de eerste verdieping.

Een patiowoning is een eengezinswoning waarbij de bepalende buitenruimte geheel is ingesloten door de bouwmassa van de woning. Doordat de patiowoningen aan een open binnentuin zijn gelegen kunt u rekenen op veel privacy. Een combinatie van licht, ruimte en buitenleven maakt het in een woning van Den Rozenkrans goed toeven!

  • Begane grond: Op de begane grond van deze woning bevinden zich de entree, woonkamer, leefkeuken en bijkeuken. Ook is er vanuit hier toegang naar de patiotuin.
  • Eerste verdieping: Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer te vinden.

Wonen in Den Rozenkrans

De woningen in Den Rozenkrans zijn, net als de appartementen in de voormalige kerk, met veel zorg vormgegeven door Woudstra Architecten. Hierbij is rekening gehouden met de bestaande situatie. Unieke elementen blijven in tact en krijgen zo een compleet nieuwe betekenis. De voormalige kerk speelt een centrale rol in het plan. Hierdoor kunnen de bewoners van de patiowoningen genieten van de charme die het gebouw uitstraalt. Bij het ontwerp van de patiowoningen is rekening gehouden met de stijl en historie van de kerk. Het gehele plan wordt ruim opgezet, zodat u altijd een gevoel van vrijheid ervaart in uw nieuwe woning.

Wonen in Den Rozenkrans

De patiowoningen in Den Rozenkrans worden gebouwd op een unieke, historische locatie. De woningen krijgen een moderne uitstraling. Met voldoende parkeerplaatsen onder de woning en zonnepanelen op het dak zijn deze woningen van alle comfort voorzien en ook nog eens duurzaam.

  • Parkeergarage: In Den Rozenkrans wordt een half verdiepte stallingsgarage gebouwd, die parkeergelegenheid biedt aan alle bewoners van Den Rozenkrans.
  • Duurzame energie: Op het dak van de voormalige Boschwegse kerk worden zonnepanelen geplaatst, die de patiowoningen grotendeels van energie kunnen voorzien. Ook komt er een collectieve warmtepompinstallatie in het plan.

Bekijk de woning in 360°

NVM Makelaar
Meierijstad Makelaardij
Bel 073-5442100

Monique van Rijbroek
NVM Makelaar 
Meierijstad Makelaardij
073-5442100
info@demakelaarvanhier.nl