Verkocht

Patiowoning 2, 3, 6 & 7

Moderne architectuur en duurzame materialen

Patiowoning A

Verkocht

Kenmerken

Type woning Patiowoning 2, 3, 6 en 7
Vraagprijs Verkocht
Beschikbaarheid status 0 beschikbaar
Aanvaarding In overleg

In de voormalige pastorietuin worden acht ruime woningen gebouwd. Met genoeg ruimte voor groen is dit een plek waar u jarenlang woonplezier zult beleven. In Den Rozenkrans worden drie verschillende soorten patiowoningen gerealiseerd. Vijf patiowoningen hebben de mogelijkheid om er een extra etage op te bouwen.

Patiowoning 2, 3, 6 en 7

De woningen twee, drie, zes en zeven zijn ruime bungalows met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woningen kunnen voorzien worden van een extra verdieping. Deze verdieping biedt dan ruimte voor twee extra slaapkamers, een inloopkast en de mogelijkheid voor de badkamer op de eerste verdieping.

Patiowoning

Een patiowoning is een eengezinswoning waarbij de bepalende buitenruimte geheel is ingesloten door de bouwmassa van de woning. Doordat de patiowoningen aan een open binnentuin zijn gelegen kunt u rekenen op veel privacy. Een combinatie van licht, ruimte en buitenleven maakt het in een woning van Den Rozenkrans goed toeven!

  • Begane grond: entree, toilet, keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, toegang naar patiotuin
  • Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers, badkamer, inloopkast.

Opties

  1. Grotere keuken en bijkeuken op de begane grond, badkamer op de eerste verdieping, volledig afgewerkt.
  2. Slaap- en badkamer op begane grond, mogelijkheid voor extra badkamer op eerste verdieping, volledige indeling en vloerverwarming op de eerste verdieping, eerste verdieping casco opgeleverd.

Wonen in Den Rozenkrans

De patiowoningen zijn, net als de appartementen in de kerk, met veel zorg vormgegeven door Woudstra Architecten. Op deze plek zullen oud en nieuw samenkomen, zodat er een fijne plek ontstaat om te wonen.

De architect heeft bij de ontwikkeling van het plan rekening gehouden met de bestaande situatie. De mooie elementen van de kerk blijven behouden en de nieuwe woningen zijn van alle gemakken voorzien. Het plan is ruim van opzet, waardoor de bewoners van de patiowoningen een gevoel van vrijheid ervaren.

Den Rozenkrans wordt gebouwd op een historische locatie, die voor veel mensen van grote betekenis is. Vanaf nu kunt u op deze plek uw eigen herinneringen maken. Iedere woning in het plan heeft een moderne uitstraling. Daarnaast is er ook gedacht aan voldoende parkeergelegenheid en duurzaamheid.

  • Parkeergarage: in Den Rozenkrans wordt een half verdiepte stallingsgarage gebouwd, die parkeergelegenheid biedt aan alle bewoners van Den Rozenkrans.
  • Duurzame energie: Op het dak van de voormalige Boschwegse kerk worden zonnepanelen geplaatst, die de patiowoningen grotendeels van energie kunnen voorzien. Ook komt er een collectieve warmtepompinstallatie in het plan.

Abeco en Woudstra Architecten

Abeco en Woudstra Architecten hebben samen een plan ontwikkeld voor de voormalige Boschwegse kerk. In dit zeer complete plan is voor ieder wat wils, maar het ultieme woongenot staat in alle woningen voorop. Doordat de kerk een centrale rol speelt in het plan, kunnen bewoners dagelijks genieten van de charme die het gebouw uitstraalt.

Bekijk de woning in 360°

NVM Makelaar
Meierijstad Makelaardij
Bel 073-5442100

Jochem Kroon
NVM Makelaar 
Meierijstad Makelaardij
073-5442100
info@demakelaarvanhier.nl