Verkocht

Patiowoning 5

Moderne architectuur en duurzame materialen

Patiowoning IV A

Verkocht

Kenmerken

Type woning Patiowoning 5
Vraagprijs Verkocht
Beschikbaarheid status 0 beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Den Rozenkrans bestaat uit acht luxe patiowoningen, waarbij de combinatie van historische monumenten en modern wooncomfort centraal staat. Deze woning zal worden gebouwd in de nabijheid van de voormalige Boschwegse kerk, terwijl de woning zelf modern is vormgegeven.

het complete woonprogramma van deze bungalow wordt op de begane grond gebouwd. Dat betekent dat een ruime woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer allemaal op dezelfde etage te vinden zijn!

Woning 5

In Den Rozenkrans worden twee van de acht patiowoningen voorzien van een extra verdieping. Bij vijf andere woningen is een extra verdieping optioneel en bij één woning is alles gelijkvloers. Woning 5 is die levensloopbestendige woning waarbij alles op dezelfde etage wordt gebouwd.

Patiowoningen

De patiowoningen in Den Rozenkrans zullen van alle gemakken voorzien zijn. Er is niet alleen aandacht voor modern wooncomfort in het huis zelf, ook aan voldoende parkeergelegenheid en duurzame energievoorziening is gedacht.

Bent u gesteld op uw privacy? Dan zit u met deze woning goed: deze eengezinswoning is gelegen aan een open binnentuin. De combinatie van licht, ruimte en buitenleven zorgt voor jaren woonplezier.

Wonen in Den Rozenkrans

Deze woning is met veel zorg vormgegeven door Woudstra Architechten. Daarbij zijn ze uitgegaan van de bestaande situatie. Beeldbepalende kenmerken zoals de kerk worden dan ook zo veel mogelijk behouden. In de voormalige pastorietuin komen de patiowoningen, die voorzien zijn van alle moderne gemakken. Bij het ontwerp van de patiowoningen is rekening gehouden met de stijl en historie van de kerk. Het gehele plan wordt ruim opgezet, zodat u altijd een gevoel van vrijheid ervaart in uw nieuwe woning.

Wonen in Den Rozenkrans

De patiowoningen in Den Rozenkrans worden gebouwd op een unieke, historische locatie. De woningen krijgen een moderne uitstraling. Met voldoende parkeerplaatsen onder de woning en zonnepanelen op het dak zijn deze woningen van alle comfort voorzien en ook nog eens duurzaam.

  • Parkeergarage: In Den Rozenkrans wordt een half verdiepte stallingsgarage gebouwd, die parkeergelegenheid biedt aan alle bewoners van Den Rozenkrans.
  • Duurzame energie: Op het dak van de voormalige Boschwegse kerk worden zonnepanelen geplaatst, die de patiowoningen grotendeels van energie kunnen voorzien. Ook komt er een collectieve warmtepompinstallatie in het plan.

Bekijk de woning in 360°

NVM Makelaar
Meierijstad Makelaardij
Bel 073-5442100

Monique van Rijbroek
NVM Makelaar 
Meierijstad Makelaardij
073-5442100
info@demakelaarvanhier.nl